Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Και στο Βάρνακα και στη Κανδήλα, η Δύναμη Ελπίδας του γιατρού Γιάννη Τριανταφυλλάκη, έχει ριζώσει στους κατοίκους. Ο Δήμος Ξηρομέρου θα συνεχίσει μπροστά την θετική πορεία του.

 
Ημερομηνία 21.9.2023
Δελτίο τύπου
 
Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου 2023, η περιοδεία του νυν Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη και εκ νέου υποψήφιου σε Βάρνακα και Κανδήλα. Ο κόσμος αγκάλιασε τον γιατρό Γιάννη Τριανταφυλλάκη και του δήλωσε την αμέριστη στήριξη του, με Δύναμη Ελπίδας, για να συνεχίσει ο Δήμος Ξηρομέρου προς τα μπρος την θετική πορεία του.
Του αναγνωρίζει ότι παρέλαβε ένα Δήμο σε πολύ κακή κατάσταση και σήμερα αδιαμφισβήτητα ο Δήμος Ξηρομέρου έχει προχωρήσει μπροστά και έχει δώσει προοπτική για την επόμενη 5ετία, με τα πολλά χρήματα που έχει εξασφαλίσει και πολύ σύντομα θα αρχίζουν να υλοποιούνται τα αντίστοιχα έργα.
Ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού του από το γενικό ψηφοδέλτιο και με την παρουσία και στήριξη του τοπικού ψηφοδελτίου του στη Κανδήλα, είχε την ευκαιρία της προσωπικής επαφής και συζήτησης με τους κατοίκους, παρουσιάζοντας τους το πρόγραμμα του και το σχέδιο του για ένα ακόμα καλύτερο Δήμο Ξηρομέρου.